De Heus Bouw 

wij verbouwen met u en voor u 

Hartelijk dank voor uw reactie.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.


Naam M Charif,

Ik heb begin januari een huis gekocht en heb De Heus Bouw ingehuurd voor een aantal klussen zoals het bouwen van een koof met inbouwspotjes over de gehele breedte van de woonkamer. Ook heb ik in de slaapkamer een inbouwkast laten bouwen met schuifdeuren en verlichting, en ik moet zeggen dat hij briljant werk heeft geleverd afwerkingen zijn echt fenomenaal te noemen..............Bedankt Carmine.

Groeten M, Charif 


Naam Iwan,

In januari 2016 een ruime eengezinswoning gekocht we hebben de complete woning onder handen genomen het sloopwerk hebben we zelf gedaan, maar de gehele opbouw van de woning hebben we door De Heus Bouw laten uitvoeren. Het resultaat mag er zijn! met duidelijke afspraken, goede communicatie en efficiënt werken hebben de heren ons huis tot een paleis gemaakt! Naast de uitvoer komen ze ook met oplossingen en ideeën om evt. aanpassingen of wensen te realiseren of te vergemakkelijken. Werkzaamheden die o.a. zijn uitgevoerd - Complete aanleg elektra - Vloerverwarming aanleggen 2 verdiepingen - Nieuwe zandcementvloer - Leidingen verleggen - Radiatoren plaatsen - Keukenaansluitingen plaatsen - Wanden opbouwen - Deuren en kozijnen (ver)plaatsen - Stuken - Schilderen - Complete badkamer opbouw - Complete toilet opbouw - Plafondverlagingen - Verlichtingen plaatsen - Kabelgoten en koven maken - etc. We hebben verschillende offertes laten opmaken bij diverse aannemers, maar de prijs/kwaliteit verhouding bij De Heus Bouw bleek werkelijk de moeite waard! Tot op de dag van vandaag kan ik bellen met vragen of opmerkingen/suggesties en ze staan direct voor ons klaar. Wij zijn De Heus Bouw zeer dankbaar en raden iedereen aan (met grote en kleine bouwplannen) om zeker contact met ze op te nemen.

Gr. Iwan 


Naam Mw. L.K,

De Heus Bouw heeft mijn appartement op het Sweelinckplein geheel verhuurklaar gemaakt.

Alles is goed verlopen de werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd daar waar er oplossingen bedacht moesten worden,
heeft Carmine het voortouw genomen in een mum van tijd regelde hij alles. Hij kwam al zijn afspraken na, was altijd op tijd.
Carmine heeft veel vakkundige kennis in huis (electricien, stucwerk, afvoeren, sloten, leggen van vloeren en noem maar op),
maar hij kan als de klus groter is ook meer vakmensen inschakelen.
De prijs kwaliteit verhouding is ook nog in orde. Bedankt Carmine - Ik wens je veel succes met je bedrijf en zal je graag aanbevelen in mijn netwerk".


Naam Fam. van Ommeren,

Wij hebben De Heus Bouw benaderd voor een verbouwing van onze badkamer na een kort gesprek zijn wij in zee gegaan met dit bedrijf. En we moeten zeggen dat het ons bevallen is er is voor ons een mooie badkamer gerealiseerd, daar waar ideeën en oplossingen moesten worden bedacht nam De Heus Bouw gelijk het voortouw we hoefden ons geen zorgen te maken over de verbouwing en dat was voor ons een geruststelling aangezien we slechte ervaringen hadden met aannemers. Kortom lof voor dit bedrijf zeker een aanrader.  


Naam R.Vliet,
Ik heb De Heus Bouw benaderd voor Electra werkzaamheden aangezien ik een verouderd systeem  en te weinig groepen had. De Heus Bouw heeft keurig netjes zonder te veel schade mijn Electra aangepast en vernieuwd aangezien ik niet echt een verbouwing wenste was er dus voorzichtigheid geboden met het aanleggen van het Electra. Het is ook een groot voordeel om een aanspreek punt te hebben aangezien er hier toen een aantal mensen aan het werk waren. Mijn conclusie is ik ben tevreden en alles is naar wens verlopen.   


Naam Fam. Verbeek,

Wij hebben De Heus Bouw ingehuurd voor het plaatsen van een keuken en we moeten zeggen dat we tevreden zijn met het resultaat. De Heus Bouw heeft voor ons een mooie keuken neergezet, wij hadden er geen omkijken naar alles was goed geregeld en binnen de afgesproken tijd stond de keuken alles was keurig netjes geregeld.


Naam Fam. Wiersma,
Wij hebben De Heus Bouw benaderd voor een offerte voor verschillende werkzaamheden in onze woning, na goedkeuring hebben wij De Heus Bouw gevraagd een vinyl vloer te leggen in de keuken de werkzaamheden gingen vlotjes en het resultaat was mooi. De Heus Bouw overlegd veel wat betreft de werkzaamheden we zijn zeker tevreden, de prijs/kwaliteit verhouding is ook in orde.

Naam Gardien,
Ik heb De Heus Bouw benaderd voor een renovatie van mijn trap aangezien mijn trap geen leuning had wilde ik dat wel laten maken. De Heus Bouw heeft mijn trap omgetoverd tot een mooie trap met een mooie trapleuning alles werd ter plekke met de hand gemaakt puik werk.


Naam Fam. van Haenstede,

Wij zijn bij De Heus Bouw terechtgekomen via een kennis die met veel lof over dit bedrijf sprak na een aantal gespreken over de verbouwing zijn we uiteindelijk met De Heus Bouw in zee gegaan. De Heus Bouw is transparant en duidelijk wat betreft de offerte alles was goed voorbereid waardoor de verbouwing uiteindelijk kon beginnen. De werkzaamheden zijn vlotjes verlopen zonder al te veel problemen, de communicatie naar ons toe was zeer duidelijk we wisten gelijk waar we aan toe waren technische problemen werden besproken en meteen opgelost. Wij zijn van mening dat dit bedrijf een lang leven beschoren is, ze zijn serieus, duidelijk en klantvriendelijk. We zijn onze kennissen dankbaar voor dit bedrijf.   


Naam heer De Haan,

Via een flyer van De Heus Bouw die bij mij in de bus viel werd ik nieuwsgierig naar dit bedrijf ik wilde zelf geen verbouwing maar mijn dochter had net een huis gekocht en kon geen geschikte aannemer vinden Ik heb toen besloten contact op te nemen met De Heus Bouw het gesprek verliep zeer vriendelijk ik had gelijk een goed gevoel. De verbouwing is inmiddels achter de rug en ik en mijn dochter zijn zeker tevreden over de verbouwing alles was goed geregeld en de nazorg was top al met al een goed bedrijf ik ga zeker reclame maken voor De Heus Bouw.  


Naam Fam. de Groot,

Wij hebben De Heus Bouw benaderd via een andere aannemer die met veel lof over dit bedrijf sprak. Na een gesprek met De Heus Bouw zijn we met ze in zee gegaan. De verbouwing die wij voor ogen hadden is helemaal gegaan zoals wij dat wilden alles was vlotjes verlopen, over en weer werd er veel overlegd, wij zijn zeker tevreden. Wat betaalbaarheid betreft vinden wij de prijs/kwaliteit verhouding goed. Wij gaan zeker reclame maken voor De Heus Bouw. 


Naam Fam. van der Linden,

Wij hebben De Heus Bouw benaderd voor advies over onze verbouwing het meeste werk hebben we zelf uitgevoerd en De Heus Bouw heeft wat ingewikkelde ingrepen gedaan die wij zelf niet konden doen. De Heus Bouw heeft ons van goed advies voorzien en de werkzaamheden netjes uitgevoerd wij vinden hun vakbekwaamheid uitstekend overal hebben ze oplossingen voor. Dit bedrijf is zeker een aanrader. 


Naam Fam. Zandt,

Wij hebben De Heus Bouw in de arm genomen nadat we goed advies hadden gehad over de werkzaamheden. We hadden al een aantal aannemers over de vloer gehad maar De Heus Bouw wist ons toch het beste te overtuigen met goed advies en de prijs. 


Naam Fam. Bronckhorst,
Wij zijn in contact gekomen met De Heus Bouw via de site, we hadden stormschade en zochten iemand die het voor ons kon repareren. Naar een aantal keer gebeld te hebben met verschillende aannemers die uiteindelijk niet reageerde of niet kwamen opdagen hebben we dit bedrijf in de arm genomen. Alles is netjes gerepareerd en de werklui waren nette mensen we zijn dit bedrijf dankbaar voor de snelle actie. 

Naam R. Brederode,
Ik heb in Moerkapelle een nieuw huis gekocht en was op zoek naar een aannemer die voor mij wat werkzaamheden kon uitvoeren, aangezien het redelijk lastig is een goede aannemer te vinden was ik blij dat er bij mijn buurman er een aan het werk was. Ik heb toen mijn buurman gevraagd of ik mocht kijken naar de werkzaamheden die waren uitgevoerd en ik moet zeggen ik was onder de indruk. Inmiddels is mijn  verbouwing voorbij en ik ben blij dat ik De Heus Bouw in de arm heb genomen wat mij betreft is dit een goed bedrijf met goed opgeleide vakmensen die weten wat kwaliteit is.    


Fam. Ouwens,

Wij hebben onze nieuwe dakkapel laten betimmeren door De Heus Bouw en we moeten zeggen dat we zeer tevreden zijn. De communicatie tussen De Heus Bouw en ons was perfect en de prijs kwaliteit was goed. Al met al een bedrijf om mee in zee te gaan. 

Fam. Goosens,

De Heus Bouw is vriendelijk, oplossingsgericht, transparant en betrouwbaar. Zij verstaan hun vak en werken met kwaliteitsproducten. Bij ons hebben ze de badkamer, huiskamer en uitbouw verbouwd alles tot in de punten verzorgd en afgewerkt. Zeer aan te raden!! 


Fam. Visser,

Wij hebben onze badkamer laten verbouwen door De Heus Bouw. Het bedrijf word geleid door Carmin, Carmin is een kundige en ervaren bouwer, die graag meedenkt en helder adviseert. De offerte was duidelijk en zonder adertjes onder het gras. Tijdens de werkzaamheden bleek ook dat de afspraken netjes worden nagekomen en dat Carmin graag de klant ontzorgt. Ik kan De Heus Bouw van harte aanbevelen.